A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Козинська гімназія Галицької міської ради Івано-Франківської області

Кольоровий тиждень в нашій гімназії

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

День гідності та свободи

21листопадав Україні відзначають День Гідності та свободи.Україна - це територія гідності та свободи.Такими нас зробила не одна, а дві революції-наш Майдан 2004 року і Революція Гідності 2013року.У нашій гімназії відбулася лінійка пам'яті,на якій вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

13:11 21.11.2023

Свято останнього дзвоника!

16 червня 2023 року у нашій гімназії пролунав останній дзвінок! Свято останнього дзвоника - це особливий день для всіх вчителів та учнів. Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, а для випускників прощання зі школою. Бажаємо найскорішої перемоги та миру! Все буде Україна!

14:59 16.06.2023

Зі святом дитинства!

1 червня у всьому світі традиційно відзначається День захисту дітей -свято дитячої  щирої радості та надії на майбутнє.До Міжнародного дня захисту дітей у Козинській гімназії пройшли різноманітні та цікаві заходи.Діти отримали гарний настрій, позитивні емоції та хвилини щастя. Добра вам, мирного неба над головою,великих успіхів і здійснення дитячих мрій! Разом переможемо! Все буде Україна! Зі святом дитинства!

15:23 01.06.2023

Фінансова грамотність.

30 травня в нашій гімназії було проведено цікаві уроки фінансової грамотності працівницею банку Королянчук Надією.Для 1-4 класу"Вивчаємо банкноти і монети України" і "Витрати та заощадження"для учнів  5-9 класів.

18:45 30.05.2023

9-клас.

Випускники нашої гімназії посадили пам'ятне дерево магнолії-це їхній дарунок на згадку.Дев'ятикласники  впевнені,що деревце обов'язково приживеться, адже посадили його з любов'ю.

18:45 26.05.2023

  "У наших серцях вони назавжди залишились".

День Героїв або Свято Героїв -щорічне свято в Україні,встановлене на честь українських вояків-борців за волю України,козаків,опришків, вояків Армії ОУН,УПА,а також героїв Небесної сотні, героїв АТО та сучасної національно-визвольної російсько-української війни.В нашій гімназії було проведено лінійку пам'яті: "У наших серцях вони назавжди залишились".

13:14 23.05.2023

 "Україно,моя вишивана".

Всесвітній день вишиванки -міжнародне свято,яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу Цього дня всі охочі вдягають  вишиванки.З учнями нашої гімназії було проведено вікторину: "Україно,моя вишивана".

13:14 18.05.2023

Матуся моя дорогенька,це свято дарую тобі.

В Україні та в більшості країн планети свято матері святкується у другу неділю травня. Матуся моя дорогенька, Це свято дарую тобі. Яка ж бо ти ніжна ,рідненька, А очі які голубі! От Такі голубі,ніби небо, Мов проліска синього цвіт, Ніколи їм плакать не треба Хай серце несе їм привіт!

18:14 15.05.2023

День пам'яті та примирення.

8 травня -День пам'яті та примирення.Сумна і важлива дата, яка має нагадати всім про необхідність збереження миру на планеті та недопустимість війни.

18:14 08.05.2023

Чорнобиль не має минулого часу.

Тридцять сім років тому,26 квітня о першій годині 26 хвилин на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа,яка сколихнула всю планету та залишила в наших серцях вічний біль.У нашій гімназії було проведено лінійку реквієм : "Чорнобиль не має минулого часу".

18:14 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень