A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Козинська гімназія Галицької міської ради Івано-Франківської області

.

Дата: від до Скинути

"Нам треба Твого голосу,Тарасе!"

Тарас Шевченко -видатний український поет,прозаїк,драматург,художник,політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів.Все його життя і творчість були присвячені українському .В нашій гімназії було проведено виховний захід "Нам треба Твого голосу,Тарасе!"

12:37 10.03.2023

Леся Українка!!!

Ніжна ,але сильна духом ,пройнята прометеївським  вогнем любові до людей,Леся Українка -одна з найвизначніших постатей в історії української літератури,велика дочка українського народу,яка золотими літерами вписала свою творчість в культурну спадщину нашої нації.В нашій гімназії було проведено виховний захід "Я маю в серці те,що не вмирає".

12:37 27.02.2023

"Мова моя солов'їна".

21 лютого увесь світ відзначає міжнародний день рідної мови.У нашій гімназії було проведено бліц -вікторину "Ми знаємо українську мову"для учнів 1-4класів  та виховний захід "Мово,Ти моє Благословення!"для учнів 5-9класів.

12:37 22.02.2023

День Героїв Небесної Сотні.

День Героїв Небесної Сотні -памятний день,що відзначається 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.У нашій гімназії було проведено лінійку -реквієм "Герої не вмирають..."Лінійка проводилась під час повітряної тривоги. Ми непереможні!

15:30 20.02.2023

День Єднання!!!

6 лютого відзначають державне свято "День Єднання".Свято є символом єдності українців.У цей день:підняти Державний  прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах.

15:30 16.02.2023

День пам'яті Героїв Крут.

29 січня 1918р. На залізничній платформі в Крутах до 520 українських студентів і вояків дали відсіч росіянам,які мали десятикратну  перевагу в живій силі,бронепотягах та артилерії. Ми нація непереможних!Нас не перемогти!

12:10 01.02.2023

День Соборності України!!!

День Соборності України -одне з головних історично важливих свят.Нехай в серцях українців панують світло та любов навіть в найтемніші часи.Соборність України -це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність.

12:04 30.01.2023

Свято Миколая.

Свято Миколая -свято надії і віри у краще майбутнє.З особливим нетерпінням чекають цього дня діти,які сподіваються на здійснення заповітних мрій.Висловлюємо щирі слова подяки за подарунки надані учням нашої школи п.Роману Федорняку і п.Михайлу Литвину. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння,добро,підтримку і за частку душі,подаровану дітям.Бажаємо всім щасливого Нового року та Різдва Христового!

22:48 19.12.2022

Пам'ятаємо про голодомор.

З метою вшанування пам'яті жертв голодомору 1932-1933років у нашій гімназії було проведено тематичну лінійку "І пам'яті свіча не згасне...".Під час лінійки учні вшанували пам'ять померлих під час Голодомору хвилиною мовчання.

22:19 28.11.2022

День гідності та свободи.

День Гідності та Свободи - особлива дата для кожного свідомого українця,для кожного справжнього патріота,адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те,що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе  майбутнє прийдешніх поколінь.Цей день-символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих і найцінніших ідеалів демократичного світу.У нашій гімназії було проведено тематичну лінійку "Україна -країна нескорених".

22:19 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень